Φωτοβολταικά για στέγες - Iris Hellas

Search
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Φωτοβολταικά για στέγες

Προσφορές

Φωτοβολταικα σε στεγες - Ετοιμα & Ολοκληρωμένα πακέτα.

H Iris Hellas, διαθέτοντας ένα από τα πλέον διευρυμένα παγκόσμια δίκτυα στρατηγικών συνεργατών, και με αφορμή το πρόγραμμα - φωτοβολταικα σε στέγες, δημιούργησε τα Ready Roof Solar Kits(RRSK).

Τα Ready Roof Solar Kits, απευθύνονται είτε στους τελικούς καναλωτές-ιδιώτες είτε στους εγκαταστάτες φωτοβολταικών συστημάτων.  Παρέχουν την απόλυτη ισορροπία ανάμεσα στην απόδοση, την απλότητα και το κόστος. Τα καλύτερα υλικά της αγοράς, στις καλύτερες τιμές, ΑΜΕΣΑ διαθέσιμα.

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΣΤΕΓΕΣ

Το κάθε RRSK, περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα υλικά για την εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία του φωτοβολταικού σας συστήματος καθώς επίσης και τις οδηγίες εγκατάστασής τους. (Οι ηλεκτρολογικές συνδέσεις, είναι απαραίτητο να γίνουν από ηλεκτρολόγο).
Ολα τα υλικά είναι επωνύμων κατασκευαστών, πιστοποιημένα, και καλύπτονται πλήρως από τις εργοστασιακές εγγυήσεις.

Βασικά πλεονεκτήματα των RRSK είναι:

 • Ολοκληρωμένα "πακέτα" υλικών. Το κάθε RRSK περιλαμβάνει: πάνελ,inverters, βάσεις στήριξης, καλώδια διασύνδεσης (φωτοβολταικα & ηλεκτρολογικά), connectors διασύνδεσης, ηλεκτρολογικό υλικό (πίνακα, ασφαλειοδιακόπτες,αντικεραυνικό κλπ), οδηγίες εγκατάστασης.

 • Υλικά επωνύμων κατασκευαστών, με όλες τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις ασφάλειας ή/και απόδοσης.

 • Διπλή εγγύηση προιόντων, κατασκευαστή και Iris Hellas.

 • Αμεσος χρόνος παράδοσης.

 • Ασφάλεια εισοδήματος-απώλειας κερδών (απαλλαγή για τις 3 πρώτες ημέρες), για ένα έτος από την ημερομηνία αγοράς.

 • Ασφάλεια κλοπής (απαλλαγή 2.000€), υλικών ζημιών από φυσικά/καιρικά φαινόμενα, πυρκαγιά, κεραυνό (απαλλαγή 750€) για ένα έτος από την ημερομηνία αγοράς.

 • Παροχή επιλεκτικού ηλιακού θερμοσύφωνα glass διπλής ενέργειας 120L, επιφάνεια συλλέκτη χαλκού 1.5 m², πλαίσιο αλουμινίου με διπλότοίχωμα, υαλοπίνακας 4mm χαμηλής περιεκτικότητας σιδήρου, με 5 έτη εγγύηση στην προνομιακή τιμή των 450,00€ με Φ.Π.Α.

Γιατί η Iris Hellas συστήνει συστήματα "επωνύμων" κατασκευαστών:

1.
Ποιότητα: Τα συστήματα αυτά διαθέτουν πιστοποιημένα & υλικά υψηλής ποιότητας (π.χ. γυαλί ARC), καλύπτουν όλες τις διεθνείς προδιαγραφές ποιότητας, και επιπρόσθετα για προστασία από αλατονέφωση, αμμωνία, αντί PID (Potential Induced Degradation-αντιγήρανση) κά.

2. Αξιοπιστία
: Τα συστήματα τους λειτουργούν απρόσκοπα για πολύ μεγαλύτερες χρονικές περιόδους και έχουν αποδείξει την αξιοπιστία και την υψηλή παραγωγικότητα τους.

3. Παραγωγικότητα
: Πραγματικά γραμμικές εγγυήσεις απόδοσης. Συνήθως παρέχουν πάνελ με απώλειες μικρότερες του 3% για το πρώτο έτος, και στην συνέχεια απώλειες όχι μεγαλύτερες από 0,6%-0,7% ανά έτος σε αντιδιαστολή με απώλειες όχι μεγαλύτερες από 90% για τα πρώτα 10 έτη (που μπορεί να υπάρχουν και από το 1ο έτος) και όχι μεγαλύτερες από 20% για μέχρι το 25ο έτος. Ετσι π.χ. με μια διαφορά της τάξης του 5% - 10% στην παραγωγή για ένα σύστημα 10ΚW που παράγει ετήσια κατα μέσο όρο 13.500Kwh x 0,23€/Kwh προκύπτει ετήσιο όφελος 150€-300€.

4. Υποστήριξη
: Πρόκειται συνήθως για οικονομικά εύρωστες εταιρίες σε αρκετές από τις οποίες τα φωτοβολταικά αποτελούν μέρος της συνολικής τους δραστηριότητας. Ετσι όταν περιμένουμε υποστήριξη 25 ετών, οι πιθανότητες επιβίωσης των εταιριών αυτών είναι μεγαλύτερες απο τις αμιγώς εταιρίες φ/β.

5. Οικονομία: Πρόκειται για μια επένδυση 25 ετών. Εστω λοιπόν ότι ένα "επώνυμο" σύστημα π.χ. με "LG" έχει μια επιβάρυνση της τάξης των 0,15€/Wp στην αρχική προμήθεια, δηλ. στα 10ΚW επιβάρυνση 1.500,00€ ή 60,00 €/έτος ή 5,00€/μήνα.. Θα πρέπει να ληφθούν κατ ελάχιστον υπόψιν α)ποιό το κόστος αντικατάστασης συμπεριλαμβανομένου των μεταφορικών ενός πάνελ β)ποιό το κόστος των υπηρεσιών ελέγχου, αποξήλωσης  & αποκατάστασης & γ)ποιό το κόστος από τις απώλειες παραγωγής. κά

Διάλεξε τώρα το δικό σου Redy Roof Solar Kit - φωτοβολταικα σε στέγη στην καλύτερη τιμή της αγοράς επιλέγοντας μια απο τις ακόλουθες συνθέσεις:

φωτοβολταικα τιμες στεγες QCells & SMA
φωτοβολταικα τιμες για στεγες
φωτοβολταικα στεγες QCells
φωτοβολταικα τιμες στεγες LG & SolarEdge
φωτοβολταικα τιμες στεγες LG & SolarEdge
φωτοβολταικα τιμες στεγες LG & SolarEdge
φωτοβολταικα τιμες στεγες REC & sma
φωτοβολταικα τιμες στεγες REC & KACO
φωτοβολταικα τιμες στεγες REC & KACO
 

Για την δική σας σύνθεση με διαφορετικό φωτοβολταικό πάνελ ή/& inverter, επικοινωνείστε μαζί μας.

 
 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού