Φωτοβολταικα-Aleo Solar

Aleo Solar - Iris Hellas-Φωτοβολταικα

Aleo Solar - Iris Hellas-Φωτοβολταικα

Iris Hellas φωτοβολταικα net metering
Φωτοβολταικά συστήματα
Ικανοποίηση πελατών
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Aleo Solar

Φωτοβολταϊκά > Φωτοβολταϊκά Πλαίσια

Η aleo solar GmbH κατασκευάζει μονοκρυσταλλικά φωτοβολταϊκά πάνελ υψηλής απόδοσης και προσφέρει ολοκληρωμένα συστήματα στην παγκόσμια αγορά φωτοβολταϊκών. Στο εργοστάσιo, στο Prenzlau (Βραδεμβούργο, Γερμανία) και στις πωλήσεις απασχολούνται περίπου 200 εργαζόμενοι. Η επιχείρηση, που ιδρύθηκε το 2001, ανήκει από το 2014 στη Sunrise Global Solar Energy Co. Ltd. Ο κατασκευαστής κυψελών με έδρα το Yilan, Ταϊβάν, σχεδιάζει, κατασκευάζει και εμπορεύεται παγκοσμίως φωτοβολταϊκές κυψέλες υψηλής απόδοσης.

Οι φωτοβολταϊκές κυψέλες της Sunrise προσφέρουν σημαντικά μεγαλύτερη απόδοση σε σχέση με τις συμβατικές φωτοβολταϊκές τεχνολογίες. Η Sunrise, που ιδρύθηκε το 2007 από μια ομάδα πρωτοπόρων του φωτοβολταϊκού τομέα, εξειδικεύεται στην παραγωγή προϊόντων φωτοβολταϊκών κυψελών υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές. Το εργοστάσιο της Sunrise
στην Ταϊβάν, έχει παραγωγική δυνατότητα 350MW, ενώ το εργοστάσιο στο Plenzlau 120 MW.

Εγγύηση Aleo Solar :
10
έτη προιόντος. Εγγύηση απόδοσης: Για τα έτη 1-2: απόδοση >=98%, για τα έτη 3-25: απώλειες<=0.73%/ έτος.

Aleo Logo

Kορυφαίες βαθμολογίες στη «πράσινη» ενέργεια
Ökotest

Το Φ/Β πλαίσιο aleo S_18 ήταν ένα από τα κορυφαία πάνελ στη μεγάλη συγκριτική δοκιμή πάνελ του κλαδικού περιοδικού Öko-Test (έκδοση 04/2010). Από τα συνολικά 15 πάνελ Γερμανών και διεθνών κατασκευαστών που δοκιμάστηκαν, το πάνελ aleo κατέλαβε άνετα την κορυφαία βαθμολογία «πολύ καλά». Ως βάση για την αξιολόγηση χρησιμοποιήθηκε μία μέτρηση απόδοσης που διεξήγαγε το PHOTON Laboratory του Aachen.

okotest

Stiftung Warentest
Το Φ/Β πλαίσιο aleo S_16 κατέλαβε την κορυφαία θέση στη δοκιμή πάνελ της Stiftung Warentest (έκδοση 05/2006). Η κορυφαία βαθμολογία 1,9 απονεμήθηκε στο πάνελ της aleo κυρίως λόγω της καλής παραγωγής ενέργειας, της αντοχής και της ασφάλειάς του. Στη δοκιμή είχαν συμπεριληφθεί φωτοβολταϊκά πάνελ 15 διαφορετικών κατασκευαστών.

stifung

«δοκιμή αντοχής» του Fraunhofer ISE
Το Ινστιτούτο Fraunhofer για Ηλιακά Ενεργειακά Συστήματα ISE υπέβαλλε στο πλαίσιο της «PV Durability Initiative» (PVDI) τα πάνελ οχτώ κατασκευαστών σε μία «δοκιμή αντοχής», η οποία υπερβαίνει τα συνηθισμένα πρότυπα δοκιμών και προσεγγίζει τις επιβαρύνσεις που υπομένει ένα φωτοβολταϊκό πάνελ κατά τον κύκλο ζωής του. Για το πάνελ της aleo, το αποτέλεσμα της εκτενούς σειράς δοκιμών ήταν το εξής: η απόδοση του πάνελ της aleo παραμένει σταθερή και το ποσοστό των απωλειών κυμαίνεται ακόμα και υπό σκληρότατες καταπονήσεις σε μονοψήφια νούμερα. Επίσης, το πάνελ της aleo ολοκλήρωσε χωρίς κανένα πρόβλημα την ηλεκτρική δοκιμή ασφάλειας.

fraunhofer
S19 280-295W
S25 230-240W
S79 295-305W
Παρουσίαση Εταιρίας


Χρήσιμα Αρχεία:

Aleo Module Overview                      Aleo S19 Data Sheet                         Aleo S25L Data Sheet                      


Aleo S79 Data Sheet                       VDE Marks Approval                          EC Declaration of Conformity           


High Power Modules                         Installation Guide                                Aleo Warranty Terms

Contact Iris Hellas

Iris Hellas,  Δωδεκανήσου 40, 567 28, Θεσσαλονίκη. Τηλ.:+30 2310 809414  email: [email protected]
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού