SolarSkin: Απέσπασε το 1ο βραβείο «καινοτομίας φωτοβολταϊκών» στην έκθεση MENA New Energy 2017

Ενεργειακά Συστήματα-Φωτοβολταικά

Iris Hellas Logo
Μετάβαση στο περιεχόμενο

SolarSkin: Απέσπασε το 1ο βραβείο «καινοτομίας φωτοβολταϊκών» στην έκθεση MENA New Energy 2017

Iris Hellas
Δημοσιεύθηκε από Iris Hellas σε Φωτοβολταικά - Διεθνή · Τρίτη 09 Μαι 2017
Tags: SolarSkin
Η Iris Hellas στα πλαίσια του ετήσιου συνεδρίου και της έκθεσης MENA (Middle East & North Africa) new Energy 2017, πρώην MENASOL, που πραγματοποιήθηκε στο Dubai μεταξύ 25 & 26 Απριλίου, έλαβε το 1ο βραβείο στην κατηγορία «PV Technology Innovation»  με τη λύση νανο-τεχνολογίας  SolarSkin.
Τα βραβεία, που απονέμονται για 9η συνεχόμενη χρονιά από μια επιτροπή επαγγελματιών της βιομηχανίας φωτοβολταϊκών, διοργανώθηκαν από την FCBI Energy Ltd  σε συνεργασία με τα περιοδικά New Energy Update, CSP Today & PV Insider. Στους βραβευμένους των προηγούμενων ετών συγκαταλέγονται η First Solar, η Siemens, η ACWA Power κ.ά.
Tο βραβείο αυτό έρχεται να συμπληρώσει την κατάταξη του SolarSkin στις 30 πλέον καινοτόμες τεχνολογίες φωτοβολταϊκών για το έτος 2017 από το περιοδικό PV Magazine International.
Η λύση νανο-τεχνολογίας SolarSkinTM, βασισμένη στην τεχνολογία HyDRoP της BFP Advanced Technologies, αποτελεί την πλέον ολοκληρωμένη λύση για φωτοβολταϊκούς  και ηλιοθερμικούς σταθμούς α) ελαχιστοποιώντας της ενεργειακές απώλειες και αυξάνοντας παράλληλα την ενεργειακή τους απόδοση, β) προστατεύοντας τη γυάλινη επιφάνειά τους και κατ’ επέκταση την επένδυση και γ) μειώνοντας το ενεργειακό αποτύπωμα της συντήρησής τους μέχρι και 70%.



Iris Hellas,  Δωδεκανήσου 40, 567 28, Θεσσαλονίκη. Τηλ.:+30 2310 809414  email: [email protected]
Επιστροφή στο περιεχόμενο