Φωτοβολταικα-Aleo Solar

Aleo Solar | Φωτοβολταϊκά πλαίσια | Iris Hellas

Aleo Solar | Φωτοβολταϊκά πλαίσια - Iris Hellas

Ικανοποίηση πελατών

Ενεργειακά Συστήματα-Φωτοβολταικά

Iris Hellas Logo
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Aleo Solar | Φωτοβολταϊκά πλαίσια

Φωτοβολταϊκά > Φωτοβολταϊκά Πλαίσια
Η aleo solar GmbH κατασκευάζει μονοκρυσταλλικά φωτοβολταϊκά πάνελ υψηλής απόδοσης και προσφέρει ολοκληρωμένα συστήματα στην παγκόσμια αγορά φωτοβολταϊκών. Στο εργοστάσιo, στο Prenzlau (Βραδεμβούργο, Γερμανία) και στις πωλήσεις απασχολούνται περίπου 200 εργαζόμενοι. Η επιχείρηση, που ιδρύθηκε το 2001, ανήκει από το 2014 στη Sunrise Global Solar Energy Co. Ltd. Ο κατασκευαστής κυψελών με έδρα το Yilan, Ταϊβάν, σχεδιάζει, κατασκευάζει και εμπορεύεται παγκοσμίως φωτοβολταϊκές κυψέλες υψηλής απόδοσης.

Οι φωτοβολταϊκές κυψέλες της Sunrise προσφέρουν σημαντικά μεγαλύτερη απόδοση σε σχέση με τις συμβατικές φωτοβολταϊκές τεχνολογίες. Η Sunrise, που ιδρύθηκε το 2007 από μια ομάδα πρωτοπόρων του φωτοβολταϊκού τομέα, εξειδικεύεται στην παραγωγή προϊόντων φωτοβολταϊκών κυψελών υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές. Το εργοστάσιο της Sunrise

Οι φωτοβολταϊκές κυψέλες της Sunrise προσφέρουν σημαντικά μεγαλύτερη απόδοση σε σχέση με τις συμβατικές φωτοβολταϊκές τεχνολογίες. Η Sunrise, που ιδρύθηκε το 2007 από μια ομάδα πρωτοπόρων του φωτοβολταϊκού τομέα, εξειδικεύεται στην παραγωγή προϊόντων φωτοβολταϊκών κυψελών υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές. Το εργοστάσιο της Sunrise στην Ταϊβάν, έχει παραγωγική δυνατότητα 350MW, ενώ το εργοστάσιο στο Plenzlau 120 MW.


Εγγύηση Aleo Solar :
10 έτη προιόντος. Εγγύηση απόδοσης: Για τα έτη 1-2: απόδοση >=98%, για τα έτη 3-25: απώλειες<=0.73%/ έτος.
Aleo Logo

Kορυφαίες βαθμολογίες στη «πράσινη» ενέργεια
Ökotest

Το Φ/Β πλαίσιο aleo S_18 ήταν ένα από τα κορυφαία πάνελ στη μεγάλη συγκριτική δοκιμή πάνελ του κλαδικού περιοδικού Öko-Test (έκδοση 04/2010). Από τα συνολικά 15 πάνελ Γερμανών και διεθνών κατασκευαστών που δοκιμάστηκαν, το πάνελ aleo κατέλαβε άνετα την κορυφαία βαθμολογία «πολύ καλά». Ως βάση για την αξιολόγηση χρησιμοποιήθηκε μία μέτρηση απόδοσης που διεξήγαγε το PHOTON Laboratory του Aachen.

okotest

Stiftung Warentest
Το Φ/Β πλαίσιο aleo S_16 κατέλαβε την κορυφαία θέση στη δοκιμή πάνελ της Stiftung Warentest (έκδοση 05/2006). Η κορυφαία βαθμολογία 1,9 απονεμήθηκε στο πάνελ της aleo κυρίως λόγω της καλής παραγωγής ενέργειας, της αντοχής και της ασφάλειάς του. Στη δοκιμή είχαν συμπεριληφθεί φωτοβολταϊκά πάνελ 15 διαφορετικών κατασκευαστών.

stifung

«δοκιμή αντοχής» του Fraunhofer ISE
Το Ινστιτούτο Fraunhofer για Ηλιακά Ενεργειακά Συστήματα ISE υπέβαλλε στο πλαίσιο της «PV Durability Initiative» (PVDI) τα πάνελ οχτώ κατασκευαστών σε μία «δοκιμή αντοχής», η οποία υπερβαίνει τα συνηθισμένα πρότυπα δοκιμών και προσεγγίζει τις επιβαρύνσεις που υπομένει ένα φωτοβολταϊκό πάνελ κατά τον κύκλο ζωής του. Για το πάνελ της aleo, το αποτέλεσμα της εκτενούς σειράς δοκιμών ήταν το εξής: η απόδοση του πάνελ της aleo παραμένει σταθερή και το ποσοστό των απωλειών κυμαίνεται ακόμα και υπό σκληρότατες καταπονήσεις σε μονοψήφια νούμερα. Επίσης, το πάνελ της aleo ολοκλήρωσε χωρίς κανένα πρόβλημα την ηλεκτρική δοκιμή ασφάλειας.

fraunhofer
S 19 300-310W
Aleo P19 290-300
S79 295-305W
Παρουσίαση Εταιρίας


Χρήσιμα Αρχεία:

Aleo Module Overview                      Aleo X59 Data Sheet                       Aleo P19 Data Sheet                      


Aleo S79 Data Sheet                        VDE Marks Approval                        EC Declaration of Conformity           


High Power Modules                         Installation Guide                                Aleo Warranty Terms

Iris Hellas,  Δωδεκανήσου 40, 567 28, Θεσσαλονίκη. Τηλ.:+30 2310 809414  email: [email protected]
Επιστροφή στο περιεχόμενο