Φωτοβολταικα netmetering -Huawei inverter

Huawei solar inverters | Iris Hellas

Huawei solar on grid inverters φωτοβολταικών - Iris Hellas

Ενεργειακά Συστήματα-Φωτοβολταικά

Iris Hellas Logo
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Huawei solar on grid inverters φωτοβολταικών

Φωτοβολταϊκά > Inverters
Huawei Inverters, FusionSolar
Από το 1987 η Huawei έχει πλέον παρουσία σε 170 χώρες και απασχολεί περισσότερους απο 180.000 εργαζόμενους. Ο κύκλος εργασιών για το 2016 διαμορφώθηκε στα 75.103 Μ$ και κατατάσσεται Νο:1 σε πωλήσεις inverter από το 2016.

Εχει παρουσίασει την κορυφαία έξυπνη φωτοβολταϊκή λύση FusionSolar, ενσωματώνει την τεχνογνωσία της στον τομέα της ψηφιακής τεχνολογίας πληροφοριών, της τεχνολογίας διαδικτύου και της φωτοβολταϊκής τεχνολογίας, η οποία έχει συσσωρευτεί για πάνω από 20 χρόνια.
Η Huawei, βασισμένη σε καινοτόμες ιδέες όπως η απλότητα, η πλήρης ψηφιακή και η αυτόματοποιημένη λειτουργία & συντήριση (O&M), έχει ως στόχο την κατασκευή έξυπνων φωτοβολταικών εγκαταστάσεων που υποστηρίζουν υψηλότερες αποδόσεις, έξυπνη λειτουργία & συντήριση(O&M), ασφάλεια και αξιοπιστία, βοηθώντας τους πελάτες να μεγιστοποιήσουν την απόδοση της επένδυσής τους στο πλαίσιο του κύκλου ζωής του σταθμού παραγωγής ενέργειας. Η έξυπνη φωτοβολταϊκή λύση της Huawei εφαρμόζεται ευρέως και με μεγάλη επιτυχία σε όλο τον κόσμο.
HuaweiLUNA2000-(5-30)-S0 Installation Video
Huawei Residential PV Solutions
HUAWEI SUN2000 solar inverter series 8KTL 23KTL 3D Installation Guide
Huawei NetEco 1000S Demo
Huawei PV Residential

                     
                                
                     SUN2000-215KTL-H3
User Manuals:

                                                     


                      


SUN2000-(33K TL-42K TL)                                                     


                                      Smart Logger 1000                                                                  PLC Module CC001A                                                               
Smart Battery

Replacing SUN2000-(8KTL-12KTL) and SUN2000-(12KTL-20KTL)-M0 with SUN2000-(8KTL-20KTL)-M2                                   


Huawei Certifications VDE V 0126-1-:

                          

                


SUN2000-33KTL-A & 36KTL                

                    


Tools:
Huawei Web Design Tool                                                          


Huawei Smart String ESS (Energy Storage Systems)
Οι κύριες προκλήσεις του συμβατικού αρθρωτού ESS προκαλούνται από την ασυνέπεια των κυψελών της μπαταρίας, πράγμα που σημαίνει ότι οι χρήστες θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν πολλά προβλήματα όταν συνδυάζουν νέες και παλιές μονάδες μπαταρίας σε ένα ESS για επέκταση χωρητικότητας.

Σε ένα ESS με μονάδες μπαταρίας συνδεδεμένες παράλληλα, διαφορετικές εσωτερικές αντιστάσεις των μονάδων μπαταρίας προκαλούν διαφορές τάσης, με αποτέλεσμα τη δημιουργία ρεύματος κυκλοφορίας. Το ρεύμα κυκλοφορίας μεταξύ των μονάδων μπαταρίας θα διαρκέσει για αρκετό χρόνο πριν αυτο-ισορροπηθεί. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, όχι μόνο το κυκλοφορούν ρεύμα οδηγεί σε απώλεια ενέργειας κατά τη διάρκεια της ύπαρξής του, αλλά υπάρχει και κίνδυνος πυρκαγιάς λόγω παραγωγής θερμότητας. Οι διαφορές μεταξύ των εσωτερικών αντιστάσεων συμβάλλουν επίσης σε αποκλίσεις του ESS SOH (state of health). Σε ένα ESS συνδεδεμένο σε σειρά, η φόρτιση θα σταματήσει όταν η μονάδα με το χαμηλότερο EOH φορτιστεί πλήρως, ακόμα κι αν άλλες μονάδες δεν έχουν φορτιστεί πλήρως ακόμα.

Λύση
Σε σύγκριση με το συμβατικό αρθρωτό ESS, το έξυπνο ESS της Huawei προσθέτει ένα βελτιστοποιητή ενέργειας μέσα σε κάθε πακέτο μπαταριών. Ο βελτιστοποιητής ενέργειας ρυθμίζει την τάση της παράλληλης μπαταρίας και σταθεροποιεί την τάση διαύλου DC, αποφεύγοντας έτσι τη δημιουργία ρεύματος κυκλοφορίας λόγω διαφορών τάσης. Επιπλέον, η χωριστή διαχείριση της φόρτισης και της εκφόρτισης κάθε μπαταρίας μπορεί να αποφύγει αποτελεσματικά την υπερφόρτιση, την υπερφόρτιση και την υπερθέρμανση – εσωτερικοί παράγοντες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στο εσωτερικό βραχυκύκλωμα.

Για περαιτέρω διασφάλιση της ασφάλειας αποθήκευσης ενέργειας, το Smart String ESS της Huawei παρέχει πέντε επίπεδα προστασίας από την κορυφή προς τα κάτω. Το πρώτο επίπεδο είναι η χρήση του LiFePO4 ως ασφαλέστερου κυτταρικού υλικού. Οι κυψέλες φωσφορικού σιδήρου λιθίου παράγουν εγγενώς χαμηλή θερμότητα και έχουν υψηλή θερμική θερμοκρασία διαδρόμου. Η αντίδραση χημείας φόρτισης του LFP δεν παράγει οξυγόνο, αποφεύγοντας έτσι τον κίνδυνο έκρηξης.

Το δεύτερο επίπεδο είναι η ακριβής παρακολούθηση σε επίπεδο κυψέλης. Οκτώ ενσωματωμένοι αισθητήρες στη μπαταρία αντιστοιχούν σε 16 κελιά, παράγοντας υψηλότερη ανάλυση παρακολούθησης.

Το τρίτο επίπεδο είναι η διακοπή της τάσης θύρας 0V. Κατά την αντικατάσταση μιας μονάδας μπαταρίας, η τάση της θύρας της μπαταρίας κλείνει στα 0 V για να διασφαλιστεί η ασφάλεια του προσωπικού συντήρησης.

Το τέταρτο επίπεδο είναι ο ενσωματωμένος αλγόριθμος εντοπισμού ρεύματος εσωτερικού βραχυκυκλώματος AI Boost. Αυτός ο αλγόριθμος ανίχνευσης μπορεί να αναγνωρίσει ξαφνικά και πολύπλοκα βραχυκυκλώματα παραγώγων εντός 20 δευτερολέπτων και να τερματίσει εντός 1 χιλιοστού του δευτερολέπτου για να αποφευχθούν δυσμενείς συνέπειες όπως η υπερθέρμανση.

Το τελευταίο επίπεδο προστασίας είναι το έξυπνο πακέτο πυρκαγιάς που είναι ενσωματωμένο στην μπαταρία, το οποίο θα αποτρέψει εξαρχής τις πυρκαγιές.

Εφαρμογές

Σενάρια κατοικίας και επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένων τόσο εντός όσο και εκτός δικτύου (on grid/ off grid).
Πιστοποιητικά για το Πρόγραμμα "Φωτοβολταικά στη Στέγη"
1 Phase SUN2000-3.0/3.6/4.0/4.6/5.0KTL -L1:
3 Phase SUN2000-5/6/8/10KTL -M1:
Battery-Storage:
[Webinar] Huawei FusionSolar Residential SmartPV Solution (Παρουσίαση προιόντων & εγκατάστασης)
Iris Hellas,  Δωδεκανήσου 40, 567 28, Θεσσαλονίκη. Τηλ.:+30 2310 809414  email: [email protected]
Επιστροφή στο περιεχόμενο