Ικανοποίηση πελατών

Ενεργειακά Συστήματα-Φωτοβολταικά

Iris Hellas Logo
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αντλίες Θερμότητας, heat pumps LG

ΑΠΕ-Θέρμανση > Συστήματα Θέρμανσης & ZNX > Αντλίες Θερμότητας & ΖΝΧ

Η Iris Hellas διανέμει για την Ελληνική αγορά τις σειρές αντλιών θερμότητας αέρα/νερού Therma V & Multi V, της LG Electronics.

Ποιότητα, Αξιοπιστία, Απόδοση και ειδικότερα after sales support (ακόμα και μετά την κατάργηση ενός μοντέλου), είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των προιόντων της LG.

Heat Pumps Αντλίες Θερμότητας LG
Συνδιάστε σήμερα μιά αντλία θερμότητας και ένα φωτοβολταικό σύστημα της LG Electronics, ελαχιστοποιείστε ακόμα περισσότερο το κόστος λειτουργίας και επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές των "πακέτων" μας !

Οι αντλίες θερμότητας Therma V & Multi V 5 της LG Electronics (LG) αποτελούν τον πιο οικονομικό και ασφαλή τρόπο θέρμανσης, ακόμη και μετά τη μείωση του ΕΦΚ στο κόστος του πετρελαίου θέρμανσης. Η αρχή της λειτουργίας τους περιλαμβάνει την απορρόφηση θερμότητας από το εξωτερικό περιβάλλον και τη μεταφορά της στο νερό, ώστε να θερμαίνουν τους επιθυμητούς χώρους. H διαδικασία απόδοσης θερμότητας στους χώρους καταναλώνει μόνο την ηλεκτρική ενέργεια για τη μεταφορά και δεν χρειάζεται καύση, με αποτέλεσμα να είναι τέσσερις φορές πιο αποτελεσματική σε σύγκριση με τα παραδοσιακά συστήματα θέρμανσης. Ενεργειακά αποδοτικές και φιλικές προς το περιβάλλον, οι αντλίες θερμότητας της LG διατηρούν την ιδανική θερμοκρασία σε χώρους και εγκαταστάσεις όλες τις εποχές του χρόνου.

Διαθέσιμες σε διαιρούμενες μονάδες (εσωτερική/εξωτερική) και μονάδες Monoblock (εξωτερικής τοποθέτησης) ενσωματώνουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας κοστίζοντας σημαντικά λιγότερο σε σχέση με ένα συνηθισμένο λέβητα πετρελαίου.

Σειρά LG Therma V: 3-16KW split/monoblock

LG Therma V Προιοντικός Κατάλογος                           LG Trerma V Installation Manual

LG Therma V Owners Manual
                                        LG Energy Saver Calculator

Σειρά LG Multi V 5: 12-252KW

LG Multi V 5 Προϊοντικός Κατάλογος
                                LG Multi V Reference Catalog                            

LG Multi V
LG Heating solution Therma V_Product film
Inside the LG Air Solution R&D Lab
LG Therma V Heat pumps
Iris Hellas,  Δωδεκανήσου 40, 567 28, Θεσσαλονίκη. Τηλ.:+30 2310 809414  email: [email protected]
Επιστροφή στο περιεχόμενο