Πλήρης αποκατάσταση της διαβρωμένης γυάλινης επιφάνειας - Iris Hellas

Ενεργειακά Συστήματα-Φωτοβολταικά

Iris Hellas Logo
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πλήρης αποκατάσταση της διαβρωμένης γυάλινης επιφάνειας

Φωτοβολταϊκά > Συντήριση - Αναβαθμίσεις > SolarSkin Νανοτεχνολογία
Το SolarSkin παρέχει πλήρη αποκατάσταση της εκφυλισμένης και “διαβρωμένης” επιφάνειας του γυαλιού των φωτοβολταϊκών και ηλιοθερμικών στοιχείων. Ο εκφυλισμός προκαλείται με την πάροδο του χρόνου με την χρόνια συσσώρευση ρύπων στο εσωτερικό του πάνελ διαμέσου των πόρων του γυαλιού. Το SolarSkin καθαρίζει τα φωτοβολταϊκά και ηλιοθερμικά στοιχεία σε βάθος, επαναφέροντάς τα στην αρχική τους κατάσταση, συνεισφέροντας έμμεσα στην αύξηση της μετάδοσης της ακτινοβολίας.
Ειδικότερα, απολυμαίνει και γυαλίζει την επιφάνεια, ενώ παράλληλα εξαλείφει αμυχές και γρατζουνιές. Μετά την εφαρμογή αυτού του πρωτοποριακού προϊόντος το γυαλί επανέρχεται στην αρχική του κατάσταση , όπως την στιγμή που έβγαινε από τη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου κατασκευής, μέχρι να εκτεθεί στο περιβάλλον.
Σε πλήρη αντίθεση, τα ανταγωνιστικά προϊόντα δεν αποκαθιστούν τη γυάλινη επιφάνεια πριν την εφαρμογή της επικάλυψης, με αποτέλεσμα αυτή να μην παρουσιάζει ούτε την ίδια επιπεδότητα, ούτε την ίδια διαφάνεια, ούτε την ίδια πρόσφυση με το υπόστρωμα.
Iris Hellas,  Δωδεκανήσου 40, 567 28, Θεσσαλονίκη. Τηλ.:+30 2310 809414  email: [email protected]
Επιστροφή στο περιεχόμενο