Φωτοβολταικα Solar Frontier

Solar Frontier | Φωτοβολταϊκά πλαίσια | solar panels | Iris Hellas

Solar Frontier | Φωτοβολταικα πλαίσια | solar panels - Iris Hellas

Ενεργειακά Συστήματα-Φωτοβολταικά

Iris Hellas Logo
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Solar Frontier | Φωτοβολταικα πλαίσια | solar panels

Φωτοβολταϊκά > Φωτοβολταϊκά Πλαίσια

Η Solar Frontier Κ.Κ. που εδρεύει στο Τόκυο, Ιαπωνίας, θυγατρική εταιρία της Showa Shell Sekiyu KK, είναι πρωτοπόρος στον τομέα της ηλιακής ενέργειας από τη δεκαετία του 1970.

Η Showa Shell Sekiyu Κ.Κ. είναι εταιρία εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Τόκυο και οι ρίζες της χρονολογούνται περισσότερο από
100 χρόνια στη παραγωγή ενέργειας, συμπεριλαμβανομένης της έρευνας στον τομέα της ηλιακής ενέργειας που ξεκίνησε το 1978. Η εμπορική παραγωγή των κρυσταλλικών μονάδων σιλικόνης ξεκίνησε το 1983, και η έρευνα στη τεχνολογία CIS φωτοβολταϊκών συλλεκτών ξεκίνησε το 1993.

Solar Frontier

Με βάση την εταιρική κληρονομιά από την εργασία στον τομέα της ηλιακής ενέργειας από το 1970, η Solar Frontier σήμερα αναπτύσσει και κατασκευάζει CIS (χαλκός-C, ίνδιο-I, σελήνιο-S) ηλιακά πάνελ λεπτού υμενίου (thin-film) για πελάτες κάθε τομέα σε όλο τον κόσμο.
Η «S» αναβαθμισμένη σειρά 140W-170W CIS φωτοβολταϊκών πλαισίων λεπτού υμενίου (thin-film), εισάγει το positive sorting και επιτρέπει στους πελάτες να επωφεληθούν από την εξασφαλισμένη ονομαστική ισχύ, ίση ή μεγαλύτερη της τιμής ετικέτας. Αυτή η ανώτερη «S» σειρά προσφέρει σημαντικά χαρακτηριστικά και οφέλη:
Οικονομία και Σταθερότητα Ισχύος: Οι μοναδικές ιδιότητες απορρόφησης του φωτός (light soaking effect) των CIS πάνελ μπορούν να παρέχουν περισσότερες kWh ανά kWp σε σύγκριση με τα συμβατικά ηλιακά πάνελ, βελτιώνοντας έτσι τα οικονομικά ενός έργου.
Η γεωμετρία της κυψέλης εξασφαλίζει σταθερή απόδοση όταν τα πάνελ καλύπτονται εν μέρει από σκιές. Η ικανότητα των CIS στοιχείων να απορροφούν ευρύ φάσμα συχνοτήτων του φωτός επιτρέπει υψηλή απόδοση τους ακόμα και υπό συνθήκες χαμηλού φωτός.
Με τα μοναδικά χαρακτηριστικά: 1) Καλής συμπεριφοράς σε χαμηλό φως, 2) Υψηλής ανοχής σε σκιά, 3) Σταθερότητας σε υψηλές θερμοκρασίες και 4) Απορρόφησης του φωτός, τα CIS φωτοβολταϊκά πάνελ της Solar Frontier επιτυγχάνουν τα υψηλότερα επίπεδα παραγωγής kWh/kWp και απόδοσης.

Ασφάλεια: τα CIS πάνελ της Solar Frontier είναι χωρίς κάδμιο και μόλυβδο και έχει έτσι πιστοποιηθεί η συμμόρφωση τους με τη περιοριστική νομοθεσία της Ε.Ε. στη χρήση ορισμένων επικίνδυνων ουσιών σε είδη ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού (RoHS).

Αξιοπιστία: τα CIS πάνελ της Solar Frontier έχουν δοκιμαστεί σε ένα ευρύ φάσμα περιβαλλόντων – από αγροτικό & παραθαλάσσιο μέχρι σε ακραίες συνθήκες ερήμου. Είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα σημαντικότερα διεθνή πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας.

Οικολογία: τα CIS πάνελ της Solar Frontier έχουν ενεργειακό χρόνο απόσβεσης (energy payback time) μικρότερου του 1 έτους, σε σύγκριση με τον ενεργειακό χρόνο απόσβεσης έως 1,5 χρόνια των μονοκρυσταλλικών. Τα πάνελ της Solar Frontier δεν απαιτούν ειδικές συνθήκες ανακύκλωσης.  Η Solar Frontier είναι μέλος του Ευρωπαικού συνδέσμου PV Cycle.

Εγγύηση Solar Frontier:
5 έτη προιόντος.  Εγγύηση απόδοσης: τα πρώτα 10 έτη χρήσης το 90% της ελάχιστης ισχύος και στα 25 έτη το 80% της ελάχιστης ισχύος.


Solar Frontier FS 170S

Χρήσιμα Αρχεία:

Data sheet FS 145S-170S                            Warranty Terms                                      Installation Manual

Flyer Comparison Data                                 Certification CE                                     Certification ISO 9001

Certification ISO 14001                                 Certification IEC 61646/61730          Certification OHSAS 18001

Certification Factory Inspection                    Certification Ammonia                           Certification Salt mist

Certification Fire Class 1                               Certification PV Cycle                          Certification MCS

Iris Hellas,  Δωδεκανήσου 40, 567 28, Θεσσαλονίκη. Τηλ.:+30 2310 809414  email: [email protected]
Επιστροφή στο περιεχόμενο